BOLU / GEREDE - Halk Eğitim Merkezi

374 3201030
Seviller Mah. Sakarya Cad. Hükümet Konağı Kat2 Gerede /BOLU
Vizyon
Gerede Halk Eğitim Merkezi olarak,İlçe Halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve davranışları kazandırmak. İlgi ve istekleri doğrultusunda toplumsal ve kültürel gelişimlerini sağlamak,düşünen,araştıran,kendine güvenen,girişimci ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirmek. Toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için varız.
Misyon
İlçe halkımızın ve örgün eğitime devam eden öğrencilerimizin mesleki teknik ve sosyal alanda ihtiyaç duydukları becerileri kazandırmak. Çağın gelişen teknolojisine uyum sağlamalarına katkıda bulunmak,boş zamanlarını değerlendirebilecekleri becerileri kazandırmak için mevcut imkanları geliştirerek kurslar ve sosyal etkinlikler düzenlemek.
Başarılar
İlçe nüfusunun yaygın eğitimden yararlanma oranı %15,68 dir. Bu oran Türkiye ortalamasının kat kat üstünde olduğu gibi Avrupa ortalamasının da üzerindedir.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl
Kalorifer
ADSL (8 Mbit)
Yerleşim Yeri
Önemli karayollarının üzerinde bulunması nedeniyle Gerede´ye ulaşım son derece kolaydır. D100 uluslararası karayolu çift şerit olarak Ankara’ya 137 km., Bolu’ya 52 km, İstanbul’a 300 km, Zonguldak’a 140 km, Karabük’e 90 km mesafede bir kavşak konumundadır. Anadolu Otoyolu şehrin 5 km güneyinden geçmektedir. Ankara, İstanbul ve Bolu’ya düzenli otobüs seferleri vardır.
İlçe merkezindedir.