T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BOLU / GEREDE - Gerede Halk Eğitimi Merkezi

Gerede Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
374 3116117
Belgegeçer
374 3201030
WEB
https://geredehalkegitim.meb.k12.tr
Adres
Seviller Mah. Sakarya Cad. Hükümet Konağı Kat2 Gerede /BOLU
Vizyon
Gerede Halk Eğitim Merkezi olarak,İlçe Halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve davranışları kazandırmak. İlgi ve istekleri doğrultusunda toplumsal ve kültürel gelişimlerini sağlamak,düşünen,araştıran,kendine güvenen,girişimci ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirmek. Toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için varız.
Misyon
İlçe halkımızın ve örgün eğitime devam eden öğrencilerimizin mesleki teknik ve sosyal alanda ihtiyaç duydukları becerileri kazandırmak. Çağın gelişen teknolojisine uyum sağlamalarına katkıda bulunmak,boş zamanlarını değerlendirebilecekleri becerileri kazandırmak için mevcut imkanları geliştirerek kurslar ve sosyal etkinlikler düzenlemek.
Başarılar
İlçe nüfusunun yaygın eğitimden yararlanma oranı %15,68 dir. Bu oran Türkiye ortalamasının kat kat üstünde olduğu gibi Avrupa ortalamasının da üzerindedir.
Öğretmen :8
Öğrenci :41
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :61
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl
Saatler
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Önemli karayollarının üzerinde bulunması nedeniyle Gerede´ye ulaşım son derece kolaydır. D100 uluslararası karayolu çift şerit olarak Ankara’ya 137 km., Bolu’ya 52 km, İstanbul’a 300 km, Zonguldak’a 140 km, Karabük’e 90 km mesafede bir kavşak konumundadır. Anadolu Otoyolu şehrin 5 km güneyinden geçmektedir. Ankara, İstanbul ve Bolu’ya düzenli otobüs seferleri vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır